Først og fremst – ARGH!

Jeg laget skrev et LANGT og fint innlegg her på fredag, etter danseskolen, for så å midtveis klare å lukke fanen, så alt ble borte. Måtte la det ligge litt etterpå, for da ble jeg litt irritert. Men her kommer et nytt forsøk!

Godt oppmøte også forrige torsdag! Nesten alle de ferske turde å komme tilbake! (Jeg tror de resterende hadde gyldig fravær, så dette blir bra smiley)

Begynner litt øvet:

I kveld danset vi cha-cha-cha, engelsk vals og tango. Både cha-cha og tango var på programmet også forrige uke, mens valsen var ny.

Cha-cha-cha.

Her danset vi i dag et nytt trinn, “krysse bak” (egentlig “hand to hand”). Etter to grunntrinn (VINDUNE-PÅ PLASS-CHACHAHCA-KJØKKENET-PÅ PLASS-CHACHACHA)*2, gjorde vi (KRYSS BAK-PÅ PLASS-CHACHACHA-KRYSS BAK-PÅ PLASS-CHACHACHA)*2

Her ser dere trinnet.

Vi repeterte også hele rekka for de som har gått en stund: “grunntrinn” (basic movement), “krysse gjennom” (new york), spot turn, “tre chacha’er” (three chacha’s). Noen danser også fan og hockeystick.

Vals.

I vals danset vi først “firkanten“.

Med litt øvelse blir det noe sånt. (Det er litt flere trinn her altså):

https://youtube.com/watch?v=Ve82-LCzXFI%3Frel%3D0

Vi har også danset høyrevending og venstrevending (natural and reverse turn), spinturn (natural spinturn) og whisk og chasse. Dessuten har noen danset “åpen-åpen-åpen” (open impetus, vi danser bare starten på dette trinnet de danser på filmen).

*Kommer mere senere* 😉